
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 poivrons rouges
- 50 g de parmesan coupé en cubes de 3 cm de côté
- 300 g de sauté de veau coupé en cubes de 3 cm de côté
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- du sel
- du poivre moulu
- 9 feuilles de lasagne fraîches ou précuites (rayon pâtes)
- 100 g de tomates confites coupées en quatre
- 5 brins basilic frais ciselés
- 2 boules de mozzarella coupées en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 562 kcal / 2359 kJ
- Białko
- 31 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Węglowodany
- 41 g