Papillote de raie aux olives, tomates et câpres

Papillote de raie aux olives, tomates et câpres

3.9 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • d'olives vertes dénoyautées
    160 g
  • d'oignons nouveaux
    100 g
  • de câpres au vinaigre
    2 c. à soupe
  • pétales de tomate confite
    6
  • de zeste de citron non traité, râpé
    2 c. à soupe
  • ailes de raie nettoyées et parées
    3
  • sel
  • poivre moulu
  • d'huile d'olive
    6 c. à soupe
  • d'eau
    600 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 393.3 kcal / 1644.2 kJ
Białko 34.7 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 1293.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...