Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g d'oignons nouveaux
- 2 c. à soupe de câpres au vinaigre
- 6 pétales de tomate confite
- 2 c. à soupe de zeste de citron non traité, râpé
- 3 ailes de raie, nettoyées et parées
- sel
- poivre moulu
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1644.2 kJ / 393.3 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55 min
Mijoté de lotte aux épices
50min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12h
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40min
Choucroute de la mer
40min
Salade de raie
1h 45min
Truites lardées au romarin
1 Std.
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Raie aux câpres
45min