Truite aux petits légumes, sauge et citron

Truite aux petits légumes, sauge et citron

4.6 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 4 pavés de truite (600-700 g)
  • 2 citrons jaunes non traités zeste et jus
  • 15 g de gros sel
  • 5 feuilles de sauge fraîche (voir "Conseil(s)")
  • 400 g d'eau
  • 250 g de carottes nouvelles
  • 120 g de pommes de terre nouvelles coupées en deux
  • 125 g d'asperges vertes coupées en tronçons de 3 cm
  • 130 g d'oignons grelot
  • 50 g de pois mange-tout
  • 50 g d'amandes émondées
  • 1 - 2 feuilles de sauge fraîche
  • 50 g de beurre doux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 41.8 g
Kalorie 1892 kJ / 452 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...