Truite aux petits légumes, sauge et citron

Truite aux petits légumes, sauge et citron

4.6 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • pavés de truite (600-700 g)
    4
  • citrons jaunes non traités zeste et jus
    2
  • de gros sel
    15 g
  • de sauge fraîche (voir "Conseil(s)")
    5 feuilles
  • d'eau
    400 g
  • de carottes nouvelles
    250 g
  • de pommes de terre nouvelles coupées en deux
    120 g
  • d'asperges vertes coupées en tronçons de 3 cm
    125 g
  • d'oignons grelot
    130 g
  • de pois mange-tout
    50 g
  • d'amandes émondées
    50 g
  • de sauge fraîche
    1 - 2 feuilles
  • de beurre doux
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 452 kcal / 1892 kJ
Białko 41.8 g
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...