Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de framboises fraîches
- 550 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 4 pêches jaunes mûres
- 50 g d'amandes effilées, grillées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 7 g
Alternatywne przepisy
Salade d'orange au thé et à la rose
5 Std. 30 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 Std. 10 Min
Pêches au basilic
30 Min
Salade d'oranges aux dattes
1 Std.
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 Min
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4h 40min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 Min
Poires au chocolat
30 Min