Pannacotta au chou-fleur et truite fumée

Pannacotta au chou-fleur et truite fumée

3.1 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 250 g de fleurettes de chou-fleur
  • 350 g de lait entier
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée d'agar-agar
  • du sel
  • 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
  • 4 tranches de truite fumée
  • quelques pluches d'aneth frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 689 kJ / 164 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...