
Urządzenia i Akcesoria
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
de fleurettes de chou-fleur250 g
-
de lait entier350 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.50 g
-
d'agar-agar1 pincée
-
du sel
-
de piment de Cayenne en poudre2 pincées
-
de truite fumée4 tranches
-
quelques pluches d'aneth frais
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
164 kcal /
689 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°13
66 Przepisów
Francja
Francja