Pannacotta au chou-fleur et truite fumée

Pannacotta au chou-fleur et truite fumée

3.1 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de fleurettes de chou-fleur
    250 g
  • de lait entier
    350 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • d'agar-agar
    1 pincée
  • du sel
  • de piment de Cayenne en poudre
    2 pincées
  • de truite fumée
    4 tranches
  • quelques pluches d'aneth frais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 164 kcal / 689 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...