Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 250 g de fleurettes de chou-fleur
- 350 g de lait entier
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée d'agar-agar
- du sel
- 2 pincées de piment de Cayenne en poudre
- 4 tranches de truite fumée
- quelques pluches d'aneth frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 689 kJ / 164 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3 Std. 15 Min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 Min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Crème de radis roses et mascarpone
20 Min
Flans de potiron et magret fumé
1 Std. 15 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 godz. 35 min