Polenta concia alla valdostana

Polenta concia alla valdostana

4.7 26 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 350 g di farina di mais bramata
  • 1500 g di acqua
  • 15 g di sale grosso
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di burro a tocchetti
  • 450 g di Fontina

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 687.7 mg
Białko 15.9 g
Kalorie 2265.9 kJ / 541.2 kcal
Tłuszcz 22.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 65.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...