Urządzenia i Akcesoria
Polenta concia alla valdostana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
350 g di farina di mais bramata
-
1500 g di acqua
-
15 g di sale grosso
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di burro a tocchetti
-
450 g di Fontina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
687.7 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
2265.9 kJ /
541.2 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Cocotte persi pien
1 godz.
Risotto timo e toma
35 min
Risotto alla valdostana
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Semolino dolce
1 godz.
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Bonèt
2 godz.
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min
Fonduta
8 godz. 20 min
Polenta al formaggio
1 godz.
Polenta taragna
1 godz. 15 min