Urządzenia i Akcesoria
Polenta concia alla valdostana
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
350 g di farina di mais bramata
-
1500 g di acqua
-
15 g di sale grosso
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di burro a tocchetti
-
450 g di Fontina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
687.7 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
2265.9 kJ /
541.2 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pansoti in salsa di noci
2h
Bonèt
2h
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta di riso salata
2h 10min
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Semolino dolce
1h
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Bagna cauda
35min
Panissa
45min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15min
Fonduta
8h 20min
Polenta al formaggio
1h