Cannocchie al Varoma

Cannocchie al Varoma

4.4 33 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 2 foglie di alloro lavate e asciugate
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
  • 900 g di canocchie (circa 20 cannocchie)
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 49.3 g
Kalorie 3673 kJ / 878 kcal
Tłuszcz 72.2 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...