Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di mandorle pelate
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, interi e lavati
- 200 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
- 150 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 10 g di aceto di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7368 kJ / 1761 kcal
- Białko
- 77.3 g
- Węglowodany
- 113.8 g
- Tłuszcz
- 113.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 31.4 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di pomodori secchi e aglio
10min
Paté di olive
10min
Pesto alla siciliana
15min
Pesto di pomodori secchi
10min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 min
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
10min
Crema spalmabile al salmone
10min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20min
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Pesto rosso
15min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4 Std. 10 Min
Pesto di rucola
10min