Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di prosciutto iberico a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 - 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6524 kJ / 1561 kcal
- Białko
- 97.5 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 128.1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1j 20 menit
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1j
Crema di burrata con verdure
1 godz. 5 min
Cheesecake al forno con fagiolini
2j
Mousse di salmone e patate
1j
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Bignè al formaggio
1 godz. 5 min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2j
Salsa di cipolle e mele
30 min
Bignè salati con crema di piselli
2j
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 godz. 20 min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1j