Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di prosciutto iberico a pezzi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 100 - 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6524 kJ / 1561 kcal
- Białko
- 97.5 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 128.1 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannolo siciliano scomposto
30 Min
Bagna cauda
35 dk
Crêpes di grano saraceno al salmone con fonduta di porri (senza glutine)
2sa 30 dk
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2h 20min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Rotolini di crêpes di grano saraceno al salmone
45 dk
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Fonduta
8 Std. 20 Min