Urządzenia i Akcesoria
Torta paesana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 fette
Składniki
-
75 g di biscotti secchi
-
75 g di amaretti
-
75 g di pane raffermo a pezzi
-
500 g di latte intero
-
burro q.b.
-
pangrattato q.b.
-
50 g di cioccolato fondente a pezzi
-
250 g di pane d'anice
-
80 g di cacao amaro in polvere
-
1 uovo
-
25 g di zucchero
-
50 g di uvetta
-
60 g di pinoli sgusciati + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
9.2 g
Kalorie
1259 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
39.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sciatt
1 godz.
Capesante gratinate
30 min
Polenta e bruscitti
2 godz. 20 min
Torta tutta mele
50 min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 min
Torta di pane
1 godz. 20 min
Pisarei e faśö
35 min
Risotto alla monzese
35 min
Crema per pandoro
10 min
Cassoeula
1 godz. 25 min
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Pizzoccheri
50 min