Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di salmone affumicato a fette
- 2 gambi di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 9630 kJ / 2300 kcal
- Białko
- 100 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 210 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bicchierini capresi
30min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Mousse di scampi e sogliole
35 Min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
1h 30min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Mousse di tonno
10 min