Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 huevos duros
- 1 manojo de espárragos verdes (400 g) sin la parte leñosa
- 150 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 300 g de agua
- 30 - 40 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1884 kJ / 451 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 2.14 g
- Tłuszcz
- 44.25 g
- Błonnik
- 1.32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabacín y aguacate
30min
Sopa fría de pepino al eneldo
5 Min
Crema de apio
40min
Gazpacho de tomate y albahaca
10 Min
Gazpacho de manzana verde
10 Min
Gazpacho de aguacate
10 Min
Gazpacho de espárragos blancos
1 godz. 5 min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de pepino y aguacate
5 Min
Gazpacho de zanahorias
10 Min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de espárragos verdes con pistachos
30min