Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de zanahoria en rodajas finas
- 300 g de tomates maduros, en dados (1 cm)
- 300 g de calabacín con piel, en dados (1 cm)
- 1 cucharadita rasa de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 caballa fresca limpia en filetes (aprox. 400 g), salpimentados
- 50 g de vino blanco seco
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 5724 kJ / 1368 kcal
- Białko
- 85.5 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 100 g
- Błonnik
- 10.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caballa con pisto de calabacín
30 min
Merluza a la gallega
40 min
Salmón à la nage
30 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Marmitako de caballa
50 min
Caldeirada de peixe
40 min
Rodaballo con verduras en papillote
1h 15 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Merluza con patatas y salsa de tomate
50 min
Guiso de pulpo
45 min
Estofado de ventresca de bonito
40 min
Guiso de pez espada con patatas.
35 min