Crema bretona (de judías blancas)

Crema bretona (de judías blancas)

4.3 120 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 100 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
  • 60 g de mantequilla
  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
  • 600 g de caldo de ave
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta blanca molida
  • 100 g de leche
  • 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra (para decorar)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 15.7 g
Kalorie 1290 kJ / 308 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 14.9 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...