Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 60 g de mantequilla
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 600 g de caldo de ave
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 100 g de leche
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra (para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 14.9 g
Alternatywne przepisy
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de judías blancas y verduras
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de ajo con puerro y patatas
45 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30 min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Crema de champiñones
20 min
Sopa griega de garbanzos
25min
Crema de batatas y garbanzos
35min
Vichyssoise de apio
40 min