Crema bretona (de judías blancas)

Crema bretona (de judías blancas)

4.3 107 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
    100 g
  • de mantequilla
    60 g
  • de judías blancas cocidas (en conserva)
    400 g
  • de caldo de ave
    600 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta blanca molida
    2 pellizcos
  • de leche
    100 g
  • de aceite de oliva virgen extra (para decorar)
    1 chorrito

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 308 kcal / 1290 kJ
Białko 15.7 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 14.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...