
Urządzenia i Akcesoria
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
2 portions
Składniki
Duck breast à l`orange
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored2
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices2
-
garlic cloves crushed2
-
eschalot cut into quarters1
-
fresh thyme2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
Orange zabaglione and serving
-
Vegetable stock paste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinches
-
egg yolks3
-
salt to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1470.6 kcal /
6176.3 kJ
Białko
51.3 g
Tłuszcz
137.2 g
Węglowodany
11.1 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
42 g
Sód
70.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Scallops with pea purée
25 min
Hollandaise
15 min