Urządzenia i Akcesoria
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
2 portions
Składniki
Duck breast à l`orange
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored2
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
oranges zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices2
-
garlic cloves crushed2
-
eschalot cut into quarters1
-
fresh thyme2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
Orange zabaglione and serving
-
Vegetable stock paste¼ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
ground cayenne pepper1 pinches
-
egg yolks3
-
salt to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
70.8 mg
Białko
51.3 g
Kalorie
6176.3 kJ /
1470.6 kcal
Tłuszcz
137.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
42 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Bistro Mayonnaise
5 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Duck ballotine
2 godz. 45 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min