Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Duck breast à l`orange
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 duck breasts (approx. 250-350 g, 3 cm thickness), skin on and scored
- 2 - 3 pinches salt, to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
- 2 oranges, zest and juice of 1 orange, 1 orange cut into 6 slices
- 2 garlic cloves, crushed
- 1 eschalot, cut into quarters
- 2 sprigs fresh thyme
- ½ tsp black peppercorns
Orange zabaglione and serving
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 pinches ground white pepper, plus extra to taste
- 1 pinches ground cayenne pepper
- 3 egg yolks
- salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 6176.3 kJ / 1470.6 kcal
- Białko
- 51.3 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 137.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 70.8 mg
Alternatywne przepisy
Salmon with fennel and apple salad
1u. 20min
Venison Wellington
3h 30min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2ωρ. 5 λεπτ.
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Pâtè with Riesling
3h
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1ωρ. 30 λεπτ.