Urządzenia i Akcesoria
Scallops with pea purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2644.6 mg
Białko
62.6 g
Kalorie
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Béarnaise sauce
20 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Cauliflower mash
25 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Oysters Mignonette
5 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 godz.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min