Urządzenia i Akcesoria
Scallops with pea purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2644.6 mg
Białko
62.6 g
Kalorie
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Tłuszcz
38.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Romesco dip
10 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Oysters Mignonette
5 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Steak tartare
10 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Smoked salmon mousse
5 min