Urządzenia i Akcesoria
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
125.7 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
468.5 kJ /
111.6 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Glazed carrots with honey
1h 10min
Sweet and sour prawns
1h
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Mushroom cappuccino
25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min