Urządzenia i Akcesoria
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
125.7 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
468.5 kJ /
111.6 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 godz. 10 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Shiitake mushroom sauce
45 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.