Urządzenia i Akcesoria
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm length - see Tips)300 g
-
olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole egg4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
125.7 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
468.5 kJ /
111.6 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri
5 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min