Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
White chocolate mousse
-
salted butter20 g
-
biscuits of choice70 g
-
brown sugar40 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
good-quality white chocolate broken into pieces100 g
-
cream cheese softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Sous-vide strawberries
-
strawberries trimmed and cut into halves400 g
-
orange juice2 tbsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
fresh basil leaves (optional)8
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1982.4 kJ /
473.8 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Cherry delight
15 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Caramelised onion jam gravy
2 godz. 5 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Hollandaise
15 min