Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
White chocolate mousse
-
salted butter20 g
-
biscuits of choice70 g
-
brown sugar40 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
good-quality white chocolate broken into pieces100 g
-
cream cheese softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Sous-vide strawberries
-
strawberries trimmed and cut into halves400 g
-
orange juice2 tbsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
fresh basil leaves (optional)8
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1982.4 kJ /
473.8 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browned onions (200 g)
20 min
Glazed carrots with honey
1 godz. 10 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Umami paste
5 min
Crayfish pâté
4 godz. 45 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min