Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
White chocolate mousse
-
salted butter20 g
-
biscuits of choice70 g
-
brown sugar40 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
good-quality white chocolate broken into pieces100 g
-
cream cheese softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Sous-vide strawberries
-
strawberries trimmed and cut into halves400 g
-
orange juice2 tbsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
fresh basil leaves (optional)8
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
272.1 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1982.4 kJ /
473.8 kcal
Tłuszcz
36.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
21.2 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel toffees
2h
Hollandaise
15min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Chicken and port pâté
1h 30min
Butter
10min
Café de Paris butter
25min
Salted caramel ice cream
14h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min