Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)

Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)

4.4 14 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portions

Składniki

Artichoke filling
  • fresh tarragon leaves (see Tips)
    20 g
  • artichoke hearts in oil drained
    80 g
  • ricotta
    100 g
  • lemon juice
    20 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
  • skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • red capsicums deseeded and cut into halves
    2
  • garlic cloves unpeeled
    4
  • olive oil
    40 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 652.3 mg
Białko 60.9 g
Kalorie 1476 kJ / 351.4 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...