Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
TM6

Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)

4.5 (13 ocen)

Składniki

Artichoke filling

  • 20 g fresh tarragon leaves (see Tips)
  • 80 g artichoke hearts in oil, drained
  • 100 g ricotta
  • 20 g lemon juice
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Chicken ballotine and red capsicum sauce

  • 4 skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 2 red capsicums, deseeded and cut into halves
  • 4 garlic cloves, unpeeled
  • 40 g olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1476 kJ / 351.4 kcal
Białko
60.9 g
Węglowodany
7.1 g
Tłuszcz
7.8 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
4.3 g
Sód
652.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy