Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
water10 g
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg yolks4
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
263.9 mg
Białko
10 g
Kalorie
5241.7 kJ /
1252.8 kcal
Tłuszcz
136 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
82.3 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Breakfast and brunch
54 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia

Homemade basics
49 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia

Manifesto
201 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia

Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia

Thickening with TM6
19 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Możesz także polubić...
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Hollandaise sauce
15 min
Lemon curd
20 min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Hollandaise sauce
15 min
No fail béchamel
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min