Urządzenia i Akcesoria
Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
water10 g
-
lemon juice to taste10 - 20 g
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
egg yolks4
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
263.9 mg
Białko
10 g
Kalorie
5241.7 kJ /
1252.8 kcal
Tłuszcz
136 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
82.3 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Breakfast and brunch
54 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Homemade basics
49 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Manifesto
202 Przepisy
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Thickening with TM6
19 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 min
Lemon curd
20 min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Mushroom risotto
30 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
No fail béchamel
15 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Quick béchamel sauce
15 min