Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs with blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
118.3 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
371.9 kJ /
88.9 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Mashed potatoes for two
30 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Cooked mayonnaise
5 min
Sautéed chicken cubes
15 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Mushroom risotto
30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Fruity dream
10 min
Poached eggs using blade cover
30 min