Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs with blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
118.3 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
371.9 kJ /
88.9 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 h 5 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 h
Poached eggs using blade cover
30 min
Mashed potatoes for two
30 min