
Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs with blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
88.9 kcal /
371.9 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
118.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Boiled Eggs
20 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Fruity dream
10 min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Poached eggs using blade cover
30 min