Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs with blade cover
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
eggs (see Tips)2
-
water1700 g
-
vinegar50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
118.3 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
371.9 kJ /
88.9 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Homemade Custard
15 Min
Mashed potatoes for two
30 Min
Fruity dream
10 Min