Poached eggs with blade cover

Poached eggs with blade cover

4.0 241 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • eggs (see Tips)
    2
  • water
    1700 g
  • vinegar
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 118.3 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 371.9 kJ / 88.9 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...