Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and Date Tagine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
all-purpose flour½ oz
-
chili powder½ tsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
cardamom pods5
-
ground ginger1 tsp
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns6
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
onions quartered3 ½ oz
-
cauliflower florets18 oz
-
canned crushed tomatoes15 oz
-
dates, pitted to taste2 - 4 oz
-
vegetable stock5 oz
-
precooked Israeli couscous to serve (see Tip)
-
mint leaves chopped, to garnish
-
cilantro leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
172 mg
Białko
3 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Cauliflower Steaks
45 min