
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and Date Tagine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
all-purpose flour½ oz
-
chili powder½ tsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
cardamom pods5
-
ground ginger1 tsp
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns6
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
onions quartered3 ½ oz
-
cauliflower florets18 oz
-
canned crushed tomatoes15 oz
-
dates, pitted to taste2 - 4 oz
-
vegetable stock5 oz
-
precooked Israeli couscous to serve (see Tip)
-
mint leaves chopped, to garnish
-
cilantro leaves chopped, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
143 kcal /
598 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
172 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Greek Vegetables
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Vegetarian Chili
50 min