Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
TM6 TM5

Spinach and Paneer Curry (Diabetes)

5.0 ( 1 ocena )

Składniki

  • 7 oz paneer cheese cubed (1 in.)
  • 4 tsp garam masala
  • 2 tsp ground cumin
  • 5 oz brown rice "low GI" (see Tip)
  • 35 oz water
  • 3 oz zucchini cubed (½ in.)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz yellow onions cut into halves
  • 1 inch fresh ginger peeled and sliced
  • 2 garlic cloves
  • 1 long green chili trimmed, divided, ½ thinly sliced, to garnish
  • 1 bunch fresh cilantro (approx. 0.5 oz), stems and roots, leaves reserved
  • 7 oz fresh baby spinach
  • 14 oz canned garbanzo beans no-added salt, rinsed and drained
  • 3 ½ oz plain yogurt high protein (see Tip)
  • lemon cut into wedges

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
417.5 kcal / 1742.5 kJ
Białko
19.3 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
161.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy