Urządzenia i Akcesoria
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
paneer cheese cubed (1 in.)7 oz
-
garam masala4 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
brown rice "low GI" (see Tip)5 oz
-
water35 oz
-
zucchini cubed (½ in.)3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
yellow onions cut into halves5 oz
-
fresh ginger peeled and sliced1 inch
-
garlic cloves2
-
long green chili trimmed, divided, ½ thinly sliced, to garnish1
-
fresh cilantro (approx. 0.5 oz), stems and roots, leaves reserved1 bunch
-
fresh baby spinach7 oz
-
canned garbanzo beans no-added salt, rinsed and drained14 oz
-
plain yogurt high protein (see Tip)3 ½ oz
-
lemon cut into wedges
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
161.8 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
1742.5 kJ /
417.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Overnight Oats with Matcha Yogurt
8 godz.
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min