Cauliflower Tabbouleh

Cauliflower Tabbouleh

4.4 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • cauliflower florets
    625 g
  • red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)
    115 g
  • red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)
    85 g
  • tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)
    225 g
  • cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)
    225 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • balsamic vinegar
    45 g
  • salt
    1 tsp
  • black pepper, ground to taste
    ¼ tsp
  • fresh basil leaves julienned
    1 bunch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 97 kcal / 406 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 11 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...