Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Green Goddess Salad
10 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Sangria
Brak ocen
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 godz. 40 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Brak ocen
Mushroom Risotto (TM6)
40 min