
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
97 kcal /
406 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Green Bean Gremolata
25 min
Guacamole
5 min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 godz. 20 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Lentil and spinach soup
50 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 min
Lentil Salad
35 min