Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Brak ocen
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 min
Vegetarian Pizza (TM6)
1 godz. 40 min
Creamy Pea Soup
40 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Salmon Miso Soup
30 min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Keto Cranberry Sauce
20 min