Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Tabbouleh
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower florets625 g
-
red bell peppers in pieces (2.5 cm/1 in.)115 g
-
red onions in pieces (2.5 cm/1 in.)85 g
-
tomatoes in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
cucumber peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
balsamic vinegar45 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
fresh basil leaves julienned1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa tabouli
12 Std. 40 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Basic Quinoa
35 Min
Pico De Gallo
15 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 Min
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1 Std. 40 Min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 Min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 Min
Lentil and spinach soup
50 Min