Urządzenia i Akcesoria
Pea Pesto with Ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
408.9 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Curry Soup
35 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Pumpkin Seed Pesto
10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min