Pea Pesto with Ricotta
TM6

Pea Pesto with Ricotta

4.9 (10 ocen)

Składniki

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 5 oz frozen green peas, thawed
  • 2 oz fresh basil leaves, plus extra to garnish
  • 2 oz fresh mint leaves, plus extra to garnish
  • 1 garlic clove
  • 5 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
  • 1 pinch fresh ground pepper, to taste, plus extra to season
  • 12 oz ricotta cheese

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1590.2 kJ / 380.1 kcal
Białko
12.6 g
Węglowodany
6.7 g
Tłuszcz
34 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Błonnik
2 g
Sód
408.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy