Urządzenia i Akcesoria
Pea Pesto with Ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
408.9 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempered Chocolate
40 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Gefilte Fish
1 godz. 10 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min