
Urządzenia i Akcesoria
Pea Pesto with Ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
380.1 kcal /
1590.2 kJ
Białko
12.6 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
6.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Sód
408.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Pumpkin Seed Butter
35 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 Std.
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min