Urządzenia i Akcesoria
Pea Pesto with Ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
408.9 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Orzo
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Green Goddess Salad
10 min
Curry Chicken Coleslaw
10 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Broccoli Salad
5 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min