Urządzenia i Akcesoria
Vegan Green Pea Fritters
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 portions
Składniki
-
2 shallots, (approx. 3 oz total), cut into pieces (2 in.)green onions (approx. 3 oz total), cut into pieces (2 in.)4
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garbanzo flour4 ½ oz
-
baking soda1 tsp
-
dried red chili flakes1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
mint leaves (opcjonalnie) plus extra to garnish6
-
green peas, frozen24 oz
-
vegetable oil to fry
-
lemons cut into wedges, to serve1 - 2
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
red onions julienned, to taste
-
vegan mayonnaise to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
726 mg
Białko
15 g
Kalorie
1443 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Meal Prep
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Quinoa Patties
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min