Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
Brussels sprouts trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (1 cm)450 g
-
spring carrots peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided90 g
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro grain200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
773 mg
Białko
5 g
Kalorie
1029 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Pumpkin Chili
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Vegetarian Chili
50min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Creamy Broccoli Salad
10min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min