
Urządzenia i Akcesoria
Vegan Macaroni and Cheese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
6 portions
Składniki
-
raw cashews3 oz
-
water divided, plus extra to soak cashews61 oz
-
russet potatoes peeled and cubed (1 in.)16 oz
-
carrots in pieces (1 in.)6 oz
-
onions in pieces (1 in.)4 oz
-
shallots in pieces1 ½ oz
-
vegan margarine4 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
nutritional yeast1 oz
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
paprika¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste2 - 3 tsp
-
dried elbow macaroni pasta12 oz
-
vegan margarine melted1 oz
-
panko bread crumbs2 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
501 kcal /
2096 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
577 mg