Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Gratin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Mushroom Topping
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
aged white cheddar cheese cubed (1 in.)2 oz
-
panko bread crumbs½ oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
Italian seasoning1 tsp
Root Vegetables
-
unsalted butter to grease
-
water35 oz
-
mixed root vegetables e.g. sweet potatoes, turnips, yams, purple yams and parsnips peeled, cubed (1 in.)40 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Sauce
-
yellow onions diced (1 in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
dried sage¼ tsp
-
unsalted butter cubed1 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
vegetable broth4 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
571 mg
Białko
7 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Chili
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Vegetarian Chili
50 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min