
Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Gratin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Mushroom Topping
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
aged white cheddar cheese cubed (1 in.)2 oz
-
panko bread crumbs½ oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
Italian seasoning1 tsp
Root Vegetables
-
unsalted butter to grease
-
water35 oz
-
mixed root vegetables e.g. sweet potatoes, turnips, yams, purple yams and parsnips peeled, cubed (1 in.)40 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Sauce
-
yellow onions diced (1 in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
dried sage¼ tsp
-
unsalted butter cubed1 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
vegetable broth4 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
290 kcal /
1213 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
571 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Sweet Potato Gnocchi
1 godz. 15 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Vegetarian Chili
50 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min