Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą

Pasta kokosowa z cebulą i kolendrą

3.4 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 porcji

Składniki

  • cebul (ok. 500 g), nieobranych, przekrojonych na pół
    5 - 6
  • kolendry, świeżej
    30 - 50 g
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    25 g
  • ząbki czosnku
    4
  • zielone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
    2
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    40 g
  • kminu rzymskiego, mielonego
    1 łyżeczka
  • wiórków kokosowych
    60 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 68.5 kcal / 286.6 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...