Urządzenia i Akcesoria
Cytrynowo-kokosowe kulki jaglane
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
16 sztuk
Składniki
-
1 cytryna ekologiczna
-
30 - 50 g migdałów, w płatkach
-
110 g płatków owsianych, górskich Melvit
-
120 g daktyli, suszonych, bez pestek pokrojonych na 2 cm kawałki
-
100 g kaszy jaglanej Melvit
-
400 - 450 g mleka kokosowego
-
woda ilość do zwilżenia dłoni
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
2.7 g
Kalorie
606.2 kJ /
144.8 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kulki mocy z masłem orzechowym
45 min
Ciastka ryżowo-migdałowe z herbatą matcha i lukrem z awokado
50 min
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1 godz.
Kostki z masła orzechowego (bez cukru)
2 godz. 45 min
Ciasteczka z żurawiną (bez alergenów)
40 min
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Brownie fasolowo-daktylowe
2 godz.
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Kulki energetyczne z kaszy jaglanej
55 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Fit batoniki kokosowo-czekoladowe z kaszy jaglanej
3 godz. 30 min