
Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie ciasto kokosowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 kawałków
Składniki
-
margaryny, wegańskiej miękkiej, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy100 g
-
czekolady, o smaku nugatowym wegańskiej, pokrojonej na kawałki100 g
-
cukru100 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM20 g
-
śmietanki sojowej200 g
-
mąki pszennej150 g
-
wiórków kokosowych100 g
-
proszku do pieczenia15 g
-
wiórki kokosowe do posypania (ok. 30 g)
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
277.3 kcal /
1161.2 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
27.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
181.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wegańskie brownie
2h 45 min.
Ciasto z jabłkami
1h 20 min.
Wegańska bezglutenowa tarta ze śliwkami bez pieczenia
3h 30 min.
Wegańskie ciastka migdałowo-kokosowe
1h 20 min.
Pączki wegańskie z batatem
2h 40 min.
Wegański szarpaniec
7h 10 min.
Ciasteczka bananowo-orzechowe
45 min.
Rożki kokosowo-migdałowe
1h 20 min.
Veganisu z espresso i migdałami
6h
Ciasteczka marchewkowe z komosą ryżową
1h
Wegańskie naleśniki
50 min.
Placek z jabłkami i owsianą kruszonką
1h 35 min.