
Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie ciasto kokosowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 kawałków
Składniki
-
margaryny, wegańskiej miękkiej, pokrojonej na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy100 g
-
czekolady, o smaku nugatowym wegańskiej, pokrojonej na kawałki100 g
-
cukru100 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM20 g
-
śmietanki sojowej200 g
-
mąki pszennej150 g
-
wiórków kokosowych100 g
-
proszku do pieczenia15 g
-
wiórki kokosowe do posypania (ok. 30 g)
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
277.3 kcal /
1161.2 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
27.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
181.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

POTRAWY WEGAŃSKIE
11 Przepisów
Polska
Polska