Ravioli di pesce spada ai pistacchi

Ravioli di pesce spada ai pistacchi

4.6 25 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni

Składniki

Ripieno
  • 40 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di tranci di pesce spada a cubetti (2x2 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
Pasta all'uovo
  • farina tipo 00 q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
Sugo di pomodorini
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di pomodori datterino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 72.5 mg
Białko 20.6 g
Kalorie 204.9 kJ / 489.1 kcal
Tłuszcz 18.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 58.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...