Arancini agli asparagi (senza glutine)

Arancini agli asparagi (senza glutine)

3.0 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
15 pezzi

Składniki

Arancini
  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 700 - 750 g di acqua
  • 125 g di asparagi
  • 40 g di scalogno
  • 30 g di burro a pezzi
  • 100 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 2 uovo
  • pangrattato senza glutine q.b.
  • olio di arachidi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 98.2 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 424.8 kJ / 101.5 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 7.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...