Arancini agli asparagi (senza glutine)

Arancini agli asparagi (senza glutine)

3.0 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
15 pezzi

Składniki

Arancini
  • di Parmigiano reggiano
    20 g
  • di acqua
    700 - 750 g
  • di asparagi
    125 g
  • di scalogno
    40 g
  • di burro a pezzi
    30 g
  • di riso Carnaroli
    100 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • uovo
    2
  • pangrattato senza glutine q.b.
  • olio di arachidi

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 101.5 kcal / 424.8 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 7.4 g
Węglowodany 7.2 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 98.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...