Arancini agli asparagi (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Arancini agli asparagi (senza glutine)

3.0 (9 ocen)

Składniki

Arancini

  • 20 g di Parmigiano reggiano
  • 700 - 750 g di acqua
  • 125 g di asparagi
  • 40 g di scalogno
  • 30 g di burro a pezzi
  • 100 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere

Terminare la preparazione

  • 2 uovo
  • pangrattato senza glutine q.b.
  • olio di arachidi

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
424.8 kJ / 101.5 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
7.2 g
Tłuszcz
7.4 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Błonnik
0.3 g
Sód
98.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy