Panna ai funghi (senza lattosio)

Panna ai funghi (senza lattosio)

3.9 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • 30 g di funghi porcini secchi ammollati per 20 minuti in acqua tiepida e ben strizzati
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 120 g di bevanda a base di soia senza zuccheri aggiunti
  • 180 g di olio di semi di mais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Białko 16 g
Kalorie 7631 kJ / 1824 kcal
Tłuszcz 193 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...