Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata

Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata

3.6 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 carota intera
  • 100 g di piselli surgelati
  • 100 g di fagiolini verdi freschi puliti
  • 500 g di acqua
  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 100 g di salsiccia fresca spellata e a pezzi
  • 100 g di pancetta affumicata a tocchetti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 700 g di lonza di maiale in un'unica fetta alta 1 cm circa
  • 100 g di brodo di carne caldo
  • 70 g di salsa di soia

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 343 kcal / 1435 kJ
Białko 34.4 g
Tłuszcz 20.5 g
Węglowodany 5.1 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...