Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2770 kJ / 662 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 61.4 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coniglio in umido
1h 25min
Gelato di soia
15min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10min
Omini di pomodori
1h
Pollo al limone
50min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Farina di patate
8 Std. 15 Min
Uova fiamminghe al vapore
45min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Pollo alla Marengo
1h
Rigatoni capricciosi
1h
Coniglio alla ligure
3h 20 min