Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di foglie di alloro secche
- 600 g di anguilla, pulita ed eviscerata, a pezzi (4 cm circa)
- 80 g di vino bianco secco
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 480 g di spaghetti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2770 kJ / 662 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 61.4 g
- Tłuszcz
- 37.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pappardelle di ceci alle cozze (senza glutine)
2 godz. 20 min
Brodetto alla triestina
1j
Tisana dissetante alle erbe
25 min
Insalata di riso (6 porzioni)
45 Min
Risotto con le rane
1j 30 menit
Trippa alla parmigiana
1j 20 menit
Zuppa del golfo
1j 30 menit
Bignè cake
4 Std.
Insalata di riso parboiled
55 Min
Agnello in umido
1j 20 menit
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50min
Farfalle con vongole e pomodorini
Brak ocen