
Urządzenia i Akcesoria
Żeberka wieprzowe w sosie z czarnej fasoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porcje
Składniki
-
wody1500 g
-
żeberek wieprzowych surowych, bez kości, pokrojonych na kawałki (2 x 3 cm)500 g
-
ząbki czosnku2
-
czerwona papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki1
-
sosu z czarnej fasoli (patrz wskazówka)2 łyżki
-
sosu ostrygowego1 łyżka
-
sosu sojowego1 łyżka
-
wina ryżowego1 łyżka
-
cukru½ łyżeczki
-
soli¼ łyżeczki
-
skrobi ziemniaczanej1 łyżka
-
pieprzu białego, mielonego¼ łyżeczki
-
cebula dymka tylko zielona część, pokrojona na 1 cm kawałki, ilość do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
358 kcal /
1499 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA CHIŃSKA
9 Przepisów
Polska
Polska