
Urządzenia i Akcesoria
Polędwiczki wieprzowe w papilotach z czosnkiem i porem
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
6 gałązek natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
7 ząbki czosnku
-
1 łyżeczka soli
-
90 g oliwy z oliwek
-
180 g białego wina
-
2 polędwiczki wieprzowe (ok. 350 g każda)
-
100 g pora tylko białej części, pokrojonego w ok. 5 mm plastry
-
1 liść laurowy, suszony
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
-
100 g wody
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
365 kcal /
1524 kJ
Białko
36.86 g
Tłuszcz
23.92 g
Węglowodany
0.47 g
Błonnik
0.04 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

W PAPILOTACH
10 Przepisów
Polska
Polska