Urządzenia i Akcesoria
Jajka faszerowane pastą z sardynek
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
12 sztuk
Składniki
-
400 g wody
-
6 jajek
-
30 g cebuli
-
30 g sera żółtego np. Gouda, Ementaler, pokrojonego na kawałki
-
30 g czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
80 g sardynek, z puszki odsączonych z oleju
-
10 g majonezu
-
1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
¼ łyżeczki soli
-
natka pietruszki, świeża, tylko liście ilość do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
125.7 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
276.6 kJ /
66.1 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIELKANOC II
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Babka mięsna
1 godz. 30 min
Tapenada z tuńczykiem na plastrach ogórka
20 min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 godz. 5 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Klops z papryką i jajkiem
1 godz. 40 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Dip z łososia z koperkiem
10 min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 min