KUCHNIA CHIŃSKA

Dim sum serwowane są głównie w południowych regionach Chin i Hong Kongu. Podczas tak zwanego Yum Cha – łączącego tradycję spotkań towarzyskich, rytuał picia herbaty i wspólnego spożywania zróżnicowanych przekąsek. Ten wyjątkowy brunch pełen jest różnych faktur i smaków i każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie!

Krewetki z warzywami na liściach sałaty

Krewetki z warzywami na liściach sałaty

4(11)

45 min

Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami

Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami

4(140)

2 godz.

Pieczony boczek w pięciu smakach

Pieczony boczek w pięciu smakach

4(41)

9 godz. 15 min

Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu

Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu

3(10)

1 godz. 30 min

Smażone bułeczki z wieprzowiną

Smażone bułeczki z wieprzowiną

4(38)

1 godz. 5 min

Smażone bułeczki z wołowiną

Smażone bułeczki z wołowiną

4(83)

1 godz. 30 min

Bułeczki z dymką

Bułeczki z dymką

4(64)

3 godz. 20 min

Pierożki na parze z wieprzowiną

Pierożki na parze z wieprzowiną

4(8)

1 godz.

Żeberka wieprzowe w sosie z czarnej fasoli

Żeberka wieprzowe w sosie z czarnej fasoli

4(13)

1 godz. 35 min