KUCHNIA CHIŃSKA

9 Przepisy/-ów

Dim sum serwowane są głównie w południowych regionach Chin i Hong Kongu. Podczas tak zwanego Yum Cha – łączącego tradycję spotkań towarzyskich, rytuał picia herbaty i wspólnego spożywania zróżnicowanych przekąsek. Ten wyjątkowy brunch pełen jest różnych faktur i smaków i każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie!

Krewetki z warzywami na liściach sałaty

Krewetki z warzywami na liściach sałaty

4.5

45min

Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami

Pierożki na parze z wieprzowiną i krewetkami

4.5

2godz.

Pieczony boczek w pięciu smakach

Pieczony boczek w pięciu smakach

4.3

9godz. 15min

Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu

Słodkie bułeczki z nadzieniem z czarnego sezamu

3.4

1godz. 30min

Smażone bułeczki z wieprzowiną

Smażone bułeczki z wieprzowiną

3.5

1godz. 5min

Smażone bułeczki z wołowiną

Smażone bułeczki z wołowiną

4.2

1godz. 30min

Bułeczki z dymką

Bułeczki z dymką

4.2

3godz. 20min

Pierożki na parze z wieprzowiną

Pierożki na parze z wieprzowiną

4.0

1godz.

Żeberka wieprzowe w sosie z czarnej fasoli

Żeberka wieprzowe w sosie z czarnej fasoli

4.0

1godz. 35min