
Urządzenia i Akcesoria
Chutney d'oignon rouge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
1 bocal
Składniki
-
d'huile d'olive25 g
-
d'oignon rouge en lamelles500 g
-
de piment rouge, frais en fines lanières½ - 1
-
de sucre brun200 g
-
de sel1 c. à café
-
de vinaigre de vin rouge200 g
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
1232.5 kcal /
5156.8 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
25.4 g
Węglowodany
246.3 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
2423.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks