
Urządzenia i Akcesoria
Chutney de mangue
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
1 portion
Składniki
-
de grains de poivre Sichuan1 c. à soupe
-
gousses d'ail2
-
de gingembre frais en fines lamelles10 g
-
d'oignons coupés en deux80 g
-
d'eau20 g
-
de sucre de canne brut250 g
-
de mangues uniquement la chaire, en morceaux700 g
-
de vinaigre120 g
-
de sel1 c. à café
-
de curcuma, séché, moulu½ c. à café
-
raisin sec100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1773 kcal /
7472 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
410 g
Błonnik
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks