Confiture d'oignons

Confiture d'oignons

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
5 bocaux

Składniki

  • 500 g d'oignon rouge coupés deux
  • 500 g de pommes, acidulées pelées, coupées en quatre
  • 5 brins de thym, frais effeuillé
  • 1 c. à café de cannelle moulue
  • 1000 g de sucre gélifiant 1:1
  • 1 c. à café d'huile végétale, neutre (huile de tournesol ou graisse de coco), voir conseil

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 2 g
Kalorie 3721 kJ / 877 kcal
Tłuszcz 1 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 215 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...