Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé

Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé

4.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • feuilles de gélatine
    6
  • de l'eau pour tremper
  • orange bio de préférence
    1
  • d'asperges blanches épluchées, les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)
    150 g
  • de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
    400 g
  • de poivre de Cayenne, moulu
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de jus d'orange
    20 g
  • d'asperges vertes les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)
    150 g
  • de jus de citron vert
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 309 kcal / 1292 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...