
Urządzenia i Akcesoria
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
feuilles de gélatine6
-
de l'eau pour tremper
-
orange bio de préférence1
-
d'asperges blanches épluchées, les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)150 g
-
de crème, à fouetter, 30-40% M.G.400 g
-
de poivre de Cayenne, moulu½ c. à café
-
de sel1 c. à café
-
de jus d'orange20 g
-
d'asperges vertes les extrémités coupées, en morceaux (2 cm)150 g
-
de jus de citron vert40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
309 kcal /
1292 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Asperge
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks