Fougasse

Fougasse

5.0 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 morceaux

Składniki

  • 300 g de lait demi-écrémé
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 250 g de farine de blé complet
  • 250 g de farine de blé
  • 40 g d'huile d'olive et un peu pour badigeonner
  • ½ c. à café de sel
  • 70 g d'olives noires dénoyautées coupées en morceaux
  • 70 g d'olives vertes dénoyautées coupées en morceaux
  • 100 g de lardons

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 14 g
Kalorie 2008 kJ / 477 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...