Fougasse

Fougasse

5.0 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 morceaux

Składniki

  • de lait demi-écrémé
    300 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de farine de blé complet
    250 g
  • de farine de blé
    250 g
  • d'huile d'olive et un peu pour badigeonner
    40 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'olives noires dénoyautées coupées en morceaux
    70 g
  • d'olives vertes dénoyautées coupées en morceaux
    70 g
  • de lardons
    100 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 477 kcal / 2008 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 59 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...