Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate

Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate

4.6 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • de pommes de terre en morceaux (3-4 cm)
    800 g
  • filets de cabillaud, sans la peau (120-200 g chacune)
    6
    6 filets de poisson blanc
  • de sel selon vos goûts
    1 ½ c. à café
  • d'oignon coupés en deux
    150 g
  • gousse d'ail
    1
  • de carotte en morceaux
    100 g
  • de vin blanc (opcjonalnie)
    50 g
  • de tomate en morceaux
    400 g
  • de poivre noir, moulu selon vos goûts
    ½ c. à café
  • d'eau
    100 g
  • d'huile d'olive et un peu pour huiler
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 302 kcal / 1269 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...