Petits pois et carottes
TM6 TM5

Petits pois et carottes

4.3 (26 ocen)

Składniki

  • ½ bouquet de persil frais
  • 40 g de beurre, coupé en morceaux
  • 500 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
    lub 500 g de choux-raves, coupés en bâtonnets (1 x 3 cm)
  • ¾ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre, moulu
  • ¾ c. à café de sucre
  • ½ c. à café de farine (opcjonalnie)
  • 100 g de crème
  • 100 g de petits pois surgelés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
927 kJ / 223 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
5.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy