Petits pois et carottes

Petits pois et carottes

4.3 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • ½ bouquet de persil frais
  • 40 g de beurre coupé en morceaux
  • 500 g de carottes coupées en rondelles (5 mm)
    500 g de choux-raves, coupés en bâtonnets (1 x 3 cm)
  • ¾ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre, moulu
  • ¾ c. à café de sucre
  • ½ c. à café de farine (opcjonalnie)
  • 100 g de crème
  • 100 g de petits pois surgelés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 927 kJ / 223 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 5.3 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...