Petits pois et carottes

Petits pois et carottes

4.3 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais
    ½ bouquet
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • de carottes coupées en rondelles (5 mm)
    500 g
    500 g de choux-raves, coupés en bâtonnets (1 x 3 cm)
  • de sel
    ¾ c. à café
  • de poivre, moulu
    2 pincées
  • de sucre
    ¾ c. à café
  • de farine (opcjonalnie)
    ½ c. à café
  • de crème
    100 g
  • de petits pois surgelés
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 223 kcal / 927 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...