Pâtes et petits pois

Pâtes et petits pois

4.0 23 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (2-3 cm)
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • d'oignon
    30 g
  • de lardons
    100 g
  • de petits pois surgelés
    350 g
  • d'eau
    700 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à soupe
    1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • de ditalini rigati
    350 g
  • de poivre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 525 kcal / 2197 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 74 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...