
Urządzenia i Akcesoria
Pâtes et petits pois
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux (2-3 cm)30 g
-
d'huile d'olive extra vierge30 g
-
d'oignon30 g
-
de lardons100 g
-
de petits pois surgelés350 g
-
d'eau700 g
-
de sel1 c. à café
-
de bouillon de légumes en pâte1 c. à soupe
-
de ditalini rigati350 g
-
de poivre1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
525 kcal /
2197 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria