Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes

Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • de romarin frais
    1 brin
  • de poitrine de dinde sans peau, désossé, en papillon
    600 g
  • tranches de fromage traité
    8
  • de pancetta tranchée
    260 g
    260 g de jambon de Parme, tranché
  • gousse d'ail
    1
  • échalote coupée en deux
    1
  • de beurre
    30 g
  • d'eau
    300 g
  • de vin blanc sec
    200 g
  • cube de bouillon (pour 0,5l)
    ½
  • de cèpes séchés trempés et pressés
    20 g
  • de sauce Worcestershire
    5 gouttes
  • de crème, min. 30% M.G.
    50 g
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 8 portions

Kalorie 3403 kcal / 14238 kJ
Białko 263 g
Tłuszcz 255 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...