Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes

Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • 1 brin de romarin frais
  • 600 g de poitrine de dinde sans peau, désossé, en papillon
  • 8 tranches de fromage traité
  • 260 g de pancetta tranchée
    260 g de jambon de Parme, tranché
  • 1 gousse d'ail
  • 1 échalote coupée en deux
  • 30 g de beurre
  • 300 g d'eau
  • 200 g de vin blanc sec
  • ½ cube de bouillon (pour 0,5l)
  • 20 g de cèpes séchés trempés et pressés
  • 5 gouttes de sauce Worcestershire
  • 50 g de crème, min. 30% M.G.
  • 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 8 portions

Białko 263 g
Kalorie 14238 kJ / 3403 kcal
Tłuszcz 255 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...